Recreatiesportvereniging Souplesse SilvoldeRecreatiesportvereniging Souplesse Silvolde

Groepen senioren

Om een beetje kennis te kunnen maken met onze vereniging, geven we hieronder in het kort een indruk van onze groepen. En dat zijn er nogal wat. Heb je zin om een keer te kijken en mee te doen? Dan ben je van harte welkom! 

Dames senioren

Wat is het doel? Met plezier bewegen en alle spieren soepel houden. Dat is wat voorop staat. Onze leden komen voor de sport, maar ook voor de gezelligheid en het samen sporten. Wat doen we zoal? Warmlopen door de zaal, stretchen op de mat en verschillende vormen van buik/beenspieroefeningen. Maak ook de nodige spelletjes ontbreken niet.

Dames recreatief

Een gezellige groep dames die wekelijks een uurtje sporten. Het uur staat vooral in het teken van volleybal. Eerst inspelen en daarna een echte partij.  Het sociale contact en de gezelligheid staan voorop.

Het uur begint met een warming-up, daarna wat grondoefeningen en tot slot een partij volleyballen. Alle spieren komen aan bod en spelplezier krijgt een grote plaats. Dus een wekelijks uurtje waardoor je wat mobieler blijft en dat bewijst dat gezondheid en plezier uitstekend samen kunnen gaan.

Heren recreatief

Deze heren spelen wekelijks een gezellig potje volleybal. Zo is het gewoon!